Cum comand?

Pentru a comanda produsul dorit, selecteaza produsul, completeaza cantitatea, si adauga-l in “ Cos de Cumparaturi”.

Inainte de a finaliza comanda, alege metoda pe care o doresti: finalizeaza comanda ca vizitator sau fa-ti propriul cont. Completeaza formularul online cu informatiile solicitate, alege metoda de expediere si de plata pe care o doresti.

Metoda de plata:

1. Plata ramburs

Plata se va efectua la firma de curierat, la livrarea produselor. Se aplica taxa suplimentara de 4.76 ron, pentru o comanda de pana in 1000 ron. Pretul este valabil pentru colete de pana la 1 kg, peste 1kg se aplica taxele aferente.

2. Plata prin transfer bancar

Pentru a putea efectua plata prin transfer bancar, mai jos gasesti informatiile care iti sunt necesare:

Ron: RO11 INGB 0001 0001 5570 8912 INGBANK OBOR
SWIFT: INGBROBU
CUI: 8223300

3. Plata cu Cardul

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard).
  • Daca ati ales metoda de plata " Online prin card bancar " este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.
  • Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro)
  • se efectuaeaza prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.
  • "3-D Secure" asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata,
  • la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.
  • Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!