Despre noi

 Mâinicreative.ro este proprietatea Organizației Suedeze pentru Ajutor Umanitar Individual, organizație înființată în 1992, ce are ca obiectiv incluziunea socială a persoanelor cu dizabilități și a vârstnicilor prin servicii și intervenții adaptate nevoilor individuale.

Varstnicii si persoanele cu dizabilitati intelectuale severe, care vin in centrele noastre de zi realizeaza cu multa atentie și migala produse deosebite care se transforma in cadouri speciale, prin intermediul Atelierului de Decoratiuni si Produse Hand-made "O raza de lumina"- Unitate Protejata. 

Aceste produse ne ajuta sa ne continuam activitatile sociale si terapiile specifice in centrele noastre de zi pentru copii/tineri cu dizabilități intelectuale severe si varstnici din comunitate.

Fie că reprezinţi o companie sau eşti persoană fizică, acum poţi să sprijini o cauză nobilă achiziţionând un cadou pentru prieteni sau pentru apropiaţi.

De ce ai cumpăra produsele noastre?

Pentru că ele sunt rezultatul muncii unor persoane cu care viaţa nu a fost extrem de darnică, dar care îşi depăşesc condiţia prin ceea ce fac zi de zi, confecţionând produse handmade. Este vorba despre persoane cu dizabilităţi severe, pentru care aceste activităţi reprezintă o sursă de venit, o ocupaţie şi un prilej de socializare.

 Noi îi încurajam şi îi sprijinim, punându-le la dispoziţie materialele necesare pentru asta şi scoţând spre vânzare rodul muncii lor.

 Ajută-ne să închidem cercul binelui şi achiziţionează produsele noastre! Fiecare comandă făcută înseamnă o rază de lumină în viaţa celor pe care noi îi ocrotim.